sábado, 5 de marzo de 2016

Diverses actuacions i activitats de la Rondalla aquests dies d' hivern

Hola a tothom,
 
La Rondalla Puiggraciós no ha cessat de fer coses durant aquests dies d'hivern. Us en faig cinc cèntims:

-El passat dia 27 de desembre van celebrar el tradicional sopar nadalenc de la Rondalla. Aprofitant la realització d'un assaig, la familia rondallera es va reunir al voltant de la taula per celebrar el Nadal. Com diu la nadala, "Estufa, pa i bon menjar calent, turrons, vi bo,  neules i xampany".  :-)
 
 
 
- A continuació el dia 3 de gener van visitar els avis de la Fundació Asil Hospital de la Garriga, els van felicitar el Nadal, van voler acompanyar-los i fer-los passar una bona estona aquests dies  tan especials i crec que ho van aconseguir.  
 
 
- Més coses, que no em descuidi de res. El 17 de gener la Rondalla va col·laborar amb l'entitat garriguenca Associació Tres Tombs de la Garriga. Es portava a terme un berenar festa amb motiu de la celebració del Sant Antoni Petit. La Rondalla va actuar a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música de la nostra localitat, davant un nombrós públic i de les autoritats del nostre poble, alcaldessa i regidors. En acabar el concert, va haver un magnífic berenar per a tots els assistents, molt bó, pa amb tomaquet, embotits de la terra i tortell. Tothom molt content, públic satisfet i la Rondalla agraïda de poder col·laborar una altre cop amb les entitats de la Garriga.
 
 
- La  nit del 30 de gener, la Rondalla va sorprende a una de les seves integrants. Resulta que l'Isabel s'ha jubiliat recentment, i aquella nit tots els seus amics i companys de professió la van sorprendre amb un sopar sorpresa a Can Llançà, a Sant Antoni de Vilamajor. La Rondalla va participar i va actuar especialmente per ella amb tot el "carinyo" del món. Moltes felicitats, Isabel! 
 
 
 
Salutacions,

No hay comentarios: