sábado, 26 de marzo de 2016

Concert Primaveral de Corals

Hola a tothom,
 
El passat diumenge 13 de març al Teatre Auditori de Bellavista de les Franqueses del Vallès, la Rondalla va participar en els diferents actes que va  organitzar  l'Associació d’Intercanvis Socials i Culturals de les Franqueses amb motiu del primer Concert Primaveral de Corals, i que va finalitzar amb un concert conjunt interpretat pels diferents grups musicals que van col·laborar.
A banda de la Rondalla, hi participaren corals de diverses poblacions. En aquesta ocasió van actuar la Coral del Casal de Gent Gran Les Franqueses, dirigida per Miguel Ángel Hernández, la Coral Sonata de Granollers i la Coral Rosa de Bardissa de Canovelles, ambdues sota les ordres d’Isidre Pegenaute.
L’Associació d’Intercanvis Socials i Culturals té per objectiu oferir la possibilitat a totes les entitats de difondre la cultura del seu territori arreu. Amb aquest concert, a banda de donar la benvinguda a la primavera, l’associació pretenia impulsar la consolidació del teixit social entre corals. Per això, amb la voluntat de fomentar la coneixença entre les corals veïnes prèviament al concert es realitzaren algunes activitats: de 10 a 13 h es va dur a terme un taller de cant, de 13.30 a 15 h es va servir un dinar de germanor i de 15 a 16.30 h es va assajar plegats el repertori del cant comú.

Salutacions,

No hay comentarios: