jueves, 10 de diciembre de 2015

Concert de Santa Cecília

Hola a tothom,
 
La Rondalla va participar en el tradicional concert de Santa Cecília que es va celebrar a l'església Parroquial de Sant Esteve de la Garriga el passat dia 22 de novembre de 2015 .
Un cop a l'any i en honor a la patrona de la música, les entitats musicals del nostre poble es reuneixen per actuar conjuntament en torn a un nexe en comú, que en aquesta ocasió ha estat la música composta per les dones.
Enguany l'encarregat d'organitzar el concert ha estat el Cor Sarabanda, participant en total onze entitas garriguenques amb diferents temes: la Societat Coral L'Aliança amb la Dansa de Narcisa Freixas, la Coral Ariadna amb Què volen aquesta gent de Maria del Mar Bonet, els Bernats Pescaires del Congost amb Sortim a la Mar d'Antònia Vilàs, el Cor Batega amb Avi de Judit Neddermann, el Cor Sarabanda amb Ave Maria d'Eva Ugalde, el cor Flors de Tardor amb Mare vull ser pescador d'Antònia Vilàs, el grup Hostiam Laudis amb Salve Regina,  la Coral de Nivell Professional de l'Escola Municipal de Música Josep Aymerich amb  Tens un amic de Carol King, el grup Gospel Joy amb Man in the mirror de  Siedah Garret i Glen Ballard, l'Escolania Parroquial de Sant Esteve amb The seven last words of Christ i per últim la Rondalla que per aquest concert va estrenar un nou tema: Vals coix a la Rambla de Guida Sellarès.
 
Per acabar tots els grups van interpretar, sota la dirección de Mariona Castelar, el tema l'Ametller de Narcisa Freixas.
 
Salutacions,
 
 
 

1 comentario:

Jubileta inquieta dijo...

La música inspira, motiva pensamientos, despierta emociones y construye sueños.La frase no es mía, pero me gusta y pienso en la música que hacéis.