domingo, 28 de septiembre de 2014

Concert al Centre Artesà Tradicionàrius



Hola a tothom,
 
El pròxim dia 10 d'octubre, divendres, a les 22 hores la Rondalla Puiggraciós actuarà al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, situat a la Travessia de Sant Antoni, 6-8 de Barcelona, al barri de Gràcia.
Al concert podreu escoltar el repertori nou que el nostre director, Joan Figueres, ha preparat per aquesta nova temporada que inicia la Rondalla, en el qual hi ha noves peces que estrenarem durant l'actuació i d'altres ja conegudes pel nostre públic, que ja pertanyien al repertori de la Rondalla, però que mostren nous arranjaments, com per exemple Alfonsina y el Mar, que per primera vegada cantarà el nostre company guitarrista, Fernando Florez, Vaixell de Grècia, El Peix Enamorat o la Calma de la mar.
A banda d'aquests nous arranjaments, la Rondalla està molt contenta per la reincorporació de l'Elisabet Cruz, que retorna un altre cop amb nosaltres per tocar el llaüt, i per la nova incorporació en el grup del contrabaixista, Iu Boixader; i dels percusionistes Dani Farran i Arnau Figueres.
Però encara hi ha més novetats, hi haurà col·laboracions de diversos artistes en diferents moments del concert, com per exemple la flautista Kathy Raymond, el cantautor Jaume Arnella o els músics Xavier Batllés i Jordi Fábregas, entre d'altres.
Sense lloc a dubtes, un espectacle renovat amb moltes sorpreses que esperem agradi al públic assistent.

El programa de l'actuació serà el següent:

- Amor de nineta de Max Havart.
- Si eso fuera de Max Havart.
- Sans souci de Max Havart.
- Absència de Goran Bergovic.
- Matia Vourkomena, popular grega.
- Bir demet yassemen, popular turca.
- Alfonsina y el mar de Ariel Ramírez.
- Amarraditos de Belisario Pérez.
- Les avions en papier de Bruno Colais.
- Vaixell de Grècia de Lluís Llach.
- El peix enamorat de Eliseo Parra.
- Le metèque de Georges Moustaki.
- La calma de la mar, popular catalana.
- Amparito Roca de Jaume Teixidor.
- Vals jota, popular catalana.

Si voleu més informació, us deixo aquest link del CAT  http://www.tradicionarius.cat/ca/rondalla-puiggracios/programacio/124
Només dir-vos que ens faria molta il·lusió que ens acompanyessiu durant el concert.

Salutacions.

No hay comentarios: