domingo, 19 de octubre de 2014

Concert a l'església Sagrada Família d'Igualada

Hola a tothom,
 
El passat dia 5 d'octubre, a les 17.30 hores, la Rondalla va actuar a l'església la Sagrada Família d'Igualada, convidats per la coral local, la Llàntia.
La Rondalla va tenir la possibilitat d'oferir un avançament del seu nou repertori i d'algunes antigues peces que han estat novament arranjades.
També  va poder estrenar la seva nova formació amb la reincorporació  de la nostra companya llaüt, l'Elisabet Cruz; la incorporació de dos percusionistes, l'Arnau Figueres i en Dani Farran; la incorporació d'un contrabaixista, l'Iu Boixader; i la col·laboració de la flautista, Kathy Raymond.
Us deixo una fotografia on sortim tots.

  
En primera instància, va actuar la coral anfitriona la Llàntia, la qual va interpretar els següents temes:
Paraules d’Amor de Joan Manuel Serrat, l’himne El Nostre Cant i la sardana Els Degotalls, sota la direcció d’en Josep Bernadí.
A continuació la Rondalla, i per últim, i com a acomiadament, vam interpretar dues peces de manera conjunta, Vaixell de Grècia i la Calma de la Mar, aquesta última interpretant-la com a solista el nostre director, Joan Figueras.
El públic que va omplir pràcticament tota l'església, s'ho va passar molt bé, i va correspondre amb molts aplaudiments les actuacions de les dues agrupacions.
 
 
 
Finalment i per gentilesa de la coral anfitriona, les dues agrupacions vam poder gaudir d'un pà amb tomàquet a un local d'Igualada.
 
 
 
La Rondalla vol agrair a l'agrupació coral la Llàntia la seva gran acollida i  hospitalitat, i esperem que en un futur proper podem tornar a repetir aquesta col·laboració.
 
Salutacions,

No hay comentarios: