viernes, 19 de septiembre de 2014

Diari de l'Estiu

Hola a tots i totes,
 
Aquest estiu, malgrat el període vacacional, la rondalla no ha parat de fer cosetes.
La primera va ser donar una petita sorpresa a uns nuvis que celebraven les seves noces d'argent. Els nuvis i acompanyants, família de la Mercè i en Juanfra, ho vam passar molt bé al igual que nosaltres. Això va ser el dia 26 de juliol, a un bonic restaurant masia de Vallromanes anomenat Can Palau.
 
 
 
A l'endemà tota la rondalla i família va gaudir d'un magnífic dia a la localitat de Sant Jaume de Llierca, en un incomparable paratge al bellmig de la comarca de la Garrotxa, a la casa rural El Turrós. Allà els músics vam passar el dia assajant i preparant les noves peces de cara al nou curs, mentre la família gaudia del contacte amb la natura i es refrescava en el riu Fluvià.
 
 
 

 
 
Per últim el dia 31 de juliol, també vam donar una sorpresa a uns nuvis que estaven a punt de casar-se. Els nuvis, la Cristina, filla de la nostra bandúrria Montse, i el Marc. El petit recital es va fer a un forn de pa cafeteria nou de la Garriga, anomenat Boulangerie, que ha obert recentment també la nostra bandurrista Lourdes.
A tots nuvis i nous emprenedors, que enceten etapes noves a la seva vida, els desitgem molta bona sort.
Per cert, molt bons els entrepans que vam sopar, felicitats Lourdes! 


Salutacions.

No hay comentarios: