miércoles, 7 de enero de 2015

Concert del guitarrista Pau Figueres

Hola a tothom,
 
Quan la Rondalla es va constituir com a entitat es va proposar com a objectiu principal la promoció i difusió de la música de plectre i dels seus instruments en el sentit més ample.
A aquesta fita es pot arribar seguint molts camins, ben diferents.
En d'altres ocasions la Rondalla ha organitzat concerts en què a banda de la nostra agrupació, han actuat i ens han acompanyat d'altres grups.
En aquesta ocasió, la Rondalla no serà protagonista, farem de públic, i us volem convidar a que podeu disfrutar amb nosaltres de la música d'en Pau Figueres, un magnífic guitarrista que s'està obrint lloc ràpidament en el món de la música del nostre país i també a nivell internacional, amb una solvència i mestratge excepcional.
La Rondalla està esperant amb candeletes que arribi el moment, i us convida a que assisitiu a aquest concert que celebrarem el pròxim diumenge dia 18 de gener al nostre local d'assaig, als baixos de la biblioteca municipal de la Garriga Núria Albó, l'accés és des del carrer Sant Francesc.
L'entrada serà gratuïta, però com que el local és petit, us demanem que ens envieu un correu electrònic a rondallapuiggracios@gmail.com per confirmar la vostra assistència.
Esperem que us animeu i ens acompanyeu.
 
Salutacions, 
 

No hay comentarios: