martes, 16 de junio de 2009

Un aparador de la Rondalla

La nostra localitat, la Garriga, és molt coneguda, entre d'altres coses boniques que té, per la festa del Corpus. Els garriguencs, any rere any, guarneixen els carrers del poble per on passarà la comitiva religiosa amb catifes de flors, i molta, moltíssima gent ens visita.
Els botiguers aprofiten aquesta gran afluència de públic per engalanar també els seus aparadors, i des de fa ja uns anys, les botigues celebren un concurs per veure qui el deixa millor decorat.
La Rondalla i el seu 33è. aniversari ha estat la font d'inspiració enguany per a la botiga BASSI (merceria, roba per la llar i roba interior d'home i dona), la qual ha exposat el seu bon gènere al costat de molts records de la nostra agrupació.

A continuació, un petit reportatge fotogràfic de l'aparador:


- L'entrada.


- El motiu de l'aparador i els brodats que fa la botiga BASSI.


- L'aparador amb un enorme televisor
on es projectaven centenars de fotografies de la nostra petita història.


- La resta de l'aparador, amb la boina i capa amb cintes que havíem vestit.


- Retalls de premsa, cartells i premis de la nostra participació
als certàmens de Tíjola,
també la casset que enregistràrem molts anys enrere
i el CD de nadales d'aquest any.


- Cartells d'actuacions a la Garriga.


- Els nostres instruments.


Com podeu comprovar l'aparador va quedar preciós, un petit recull de moments entranyables, de records de la nostra vida i de la vida de moltes persones del nostre poble que en algun moment van formar part de la nostra Rondalla.

Enhorabona Toni, Montse, família i resta de col·laboradors, el vostre treball ha sigut meravellós.

Gràcies.


4 comentarios:

Jubileta inquieta dijo...

Tinc l'honor de ser la primera en fer un comentari.GENIAL la idea de l'aparador, molt emotiva i molt comentada per molta gent del poble.Què orgullosa de vosaltres se sent l'Elvireta.

Cheli dijo...

VAYA APARADOR MAS CHULO, PIENSO COMO ELVIRA, PODEMOS ESTAR ORGULLOSOS DE HACER TODO ESTO CON TANTA ILUSION, Y LO MAS IMPORTANTE, TODOS LOS PROYECTOS QUE TENEMOS ENTRE MANOS.

AUPA LA RONDALLA!!!!

CHELI

MONTSE DIAZ dijo...

YO TAMBIEN ME SIENTO ORGULLOSA, DE COMO QUEDO EL APARADOR, SIN DUDA FUE UNO DE LOS MAS VISITADOS Y TODO EL MUNDO RECORDABA CON CARIÑO AQUELLOS DIAS.
AHORA TENEMOS OTROS PROYECTOS, INTENTAREMOS SER FELICES CADA DIA QUE NOS REUNAMOS.

MARISOL dijo...

aunque no ganaramos,ningun premio ´´que nos lo mereciamos´´ por los sentimientos, y lagrimas que pasaron por ese aparador,fue genial,y estuvimos super orgullosas,como dice araceli AUPA LA RONDALLA