miércoles, 19 de junio de 2024

30 de juny: Trobada d'Orquestres de Plectre a la Garriga

Hola a tothom,

El pròxim dia 30 de juny a les 17 hores a l'Església Parroquial de Sant Esteve de la Garriga, hi haurà una trobada musical d'agrupacions de plectre. Actuarà amb nosaltres la formació Banda Sonora de Plectre de Sant Feliu de Llobregat.

La Rondalla i la Banda Sonora de Plectre interpreteran una selecció de peces del seu repertori i també interpreteran diversos temes conjuntament.

Serà una bona oportunitat perquè ens acompanyeu i pogueu conèixer la versatilitat, característiques i virtuts dels instruments de plectre que formen les nostres agrupacions, a la vegada que passareu una tarda diferent i musical.

L'entrada sera gratuïta.

Us esperem.



Salut.

Actuació al Centre Parroquial de Centelles

Hola a tothom,

El passat dia 2 de juny, la Rondalla va actuar a Centelles dintre de les activitats que regularment va organitzant el Centre Parroquial de Centelles. 

Vam estrenar dos nous temes: l'Hivern de Vivaldi i el Pizzicato Polka de Johann Strauss, els quals van ser de l'agrat del nombrós públic assistent. 

La rondalla va passar una tarda musical i agradable a terres osonenques i agraeix al públic assistent i al centre parroquial la rebuda i aplaudiments que ens van oferir. 

Us deixo algunes fotos de l'actuació.




Salut.